Под опашката на Коня: Спешно да извадим компромат за Васил Терзиев

...
Под опашката на Коня: Спешно да извадим компромат за Васил Терзиев
Коментари Харесай

Под опашката на Коня: Спешно да извадим компромат за Васил Терзиев

Под опашката на Коня:  Спешно да извадим компромат за Васил Терзиев или по какъв начин се оказа, че днешната десница е отгледана от някогашната комунистическа аристокрация, ще ни опишат през днешния ден нашите нови другари. 

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон,
който разумно също е съветски.
Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва
събитията в страната.
Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

Ние, сме група супер хакери и

успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

Столичната интелигенция в България изпита откровено благополучие и еуфория от размириците сред съветската частна войска Вагнер и формалната власт в Москва.

Няколкочасовия интервал, в който целият свят гледаше с терзание към зараждащата се Гражданска война в Русия, докара до прям
възторг жълтопаветните български демократи.
Съответно потушаването на спора откровено натъжи интелектуалния хайлайф на България и неналичието на кърваво развиване на обстановката накара много прозападни и съвременно мислещи интелектуалци да се разочароват.
Анализ:
Всеки естествен изкуствен интелект може да ви каже, че гражданската война е тъкмо противоположното на демокрацията. А, войната по принцип е тъкмо противоположното на хуманизма. Където и по света да се случва тя. Няма „ вярна ” война. Няма положително клане сред групи от един и същи народ. Няма нищо съвременно, демократично, прозападно, европейско, демократично и напредничаво в това да се радваш,

когато едни хора са на път да се избият между тях. 

Когато подкрепяш решение на проблеми по недемократичен път правиш тъкмо противоположното на това, което европейските полезности повеляват. 

За тяхно благополучие, както споделя Асен Василев, в случай че тези хора се репрезентират съразмерно по отношение на общия брой на популацията в България няма да са повече от 10%. Което значи, че въпреки всичко по-голямата част от българския народ са европейци. 
Предложение:
Да изпратим Евгений Пригожин на някое партийно мероприятие на „ Да България ”, щом толкоз му се радват, несъмнено ще са щастливи да ги навести. 

От ръководещата коалиция ППДБ оповестиха, че са недоволни от държанието на ГЕРБ-СДС, поради това, че не гласоподават с тях. Затова парламентарната група на ръководещите щяла да бойкотира съвещанията на Народното събрание.
Анализ:
Кирил Петков настойчиво твърди, че не е в коалиция с Бойко Борисов. В същото време Кирил Петков е ядосан на Бойко Борисов, че депутатите му не гласоподават както той желае. Затова Кирил Петков заплашва Бойко Борисов, че ще смъкна държавното управление, което по личните му думи е единствено негово и няма общо с Бойко Борисов. 

За да има смелостта да твърди обществено такава явно идиотска теза това значи, че Кирил Петков или е глупак или счита хората, на които споделя тези работи (тоест българските граждани) за идиоти. А, както знаем Кирил Петков е приключил Харвард. Няма по какъв начин да е глупак. 
Предложение:
Щом Кирил Петков се явява в тв приемниците на хората приказва им сходни небивалици и му се разминава, може би средата е подобаваща да върнем на екран Кашпировски.

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев от ППДБ провокира бурни реакции в редиците на техните гласоподаватели, тъй като произлиза от семейство тясно обвързвано с комунистическите секрети служби. Терзиев е софтуерен експерт, основател на една от най-успешните ИТ-компании в България и милионер. Само, че от три генерации обратно единствено той е подобен в фамилията му, а всички останали са били висши фрагменти на Държавна сигурност.
Анализ:
В същия ден, в който Европейския съд по правата на индивида, във връзка изцепка на български народен представител, реши, че защото комунизмът е незаконен режим и неговите извращения не трябва да се възхваляват, най-демократичните демократи в България предложиха правоприемник на Държавна сигурност за кмет. 

Дебатите към фамилията на Терзиев и това дали той би трябвало да носи отговорност за родителите си, заплашват да разклатят съществено съветските позиции в България. 

По мотив новия кандидат-кмет се напомня, че наследници на комунистическата номенклатура са съществени лица на днешната народна власт като Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Евгений Дайнов, Иво Прокопиев и др. 

На процедура цялата политическа върхушка, която сега ръководи градската десница в България произлиза от върховете на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност. А, припомнянето на тази добре свършена работа, по никакъв начин не е потребно за съветските секрети служби.
Предложение:
Бързо да се разгласява различен компромат за Васил Терзиев, с цел да има с какво да се занимават хората, тъй като не е потребно да им припомняме, че днешните демократи са отгледани от комунистическата аристокрация.  

Съдия от Окръжен съд Търговище е задържан с рушвет. Съдия Мирослав Митев е прибрал 5000лв. от обвиняем, на който е гледал делото на втора инстанция, и е можел да го прати в пандиза.
Анализ:
Цяла България воглаве с политическите водачи има вяра, че правосъдната система би трябвало да се реформира. И всички са уверени, че най-големия проблем в правосъдната система в България е прокуратурата. В същото време от години се хващат с подкупи основно съдии. В множеството случаи тези съдии не биват осъждани, когато ги изправят на съд пред други съдии. Но, българите всеобщо настояват, че основният прокурор е най-важното нещо, което пречи на правосъдната система да работи добре. 

Дали пък Кирил Петков няма да се окаже доста прецизен в преценката си?
Предложение:
Да им помогнем да закрият изцяло прокуратурата в България, че да спрат съдиите да вземат подкупи. 

Христо Иванов сподели, че Делян Пеевски не трябва да е член на парламентарната комисия за конституционни промени, с цел да не основава напрежение. Пеевски разгласи, че ще се отдръпна. Преди това Христо Иванов беше предложил да се сътвори комисия за депутатските имунитети, с цел да се замотае въпросът с имунитета на Бойко Борисов. В сряда депутатите направиха по този начин, че имунитета на Борисов да отиде във въпросната комисия и да се преглежда там един месец.

В самото начало на това Народно заседание, пък Христо Иванов споделяше, че главните партии би трябвало да преглътнат разликите си единствено и единствено да се сътвори държавно управление. Както се арестуваха и заплашваха, внезапно ГЕРБ и ППДБ преглътнаха разликите си и сътвориха държавно управление.
Анализ:
Напоследък, приказките на Христо Иванов доста постоянно взеха да се сбъдват.  Последното, което сподели е, че ГЕРБ и ППДБ би трябвало да подпишат съдружно съглашение. Дали ще е изненада, в случай че вземат, че подпишат нещо през идващите дни.
Предложение:
Да следим деликатно изявленията на Христо Иванов и в случай че вземе да изтърси кои цифри ще се паднат от тотото, да ги запишем.

Шефът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен утвърди кандидатурата на Илияна Иванова за български еврокомисар. Иванова беше предпочетена пред Даниел Лорер да наследи Мария Габриел на поста.

През 2009г.  младите българки Мария Неделчева и Илиана Иванова  стартираха дружно кариерата си в Брюксел като евродепутатки. През 2012г. Мария смени името си на Габриел откакто омъжи за един от най-влиятелните хора в ЕНП и стана зам.-шеф на ЕНП-Жени. После кариерата й потегли нагоре като я избраха за евродепутат на годината, стана зам.-шеф на групата на евродепутатите от ЕНП и началник на българската група на ГЕРБ. След това стана еврокомисар, и в този момент чака ред да стане министър председател. Междувременно Илиана Иванова през 2013 година беше призната за член на Европейската счете палата и единствено след 10 година регулиране на финансови документи на целия Европейски съюз получи късмет да стане еврокомисар.
Анализ:
Явно в европейските институции въпреки всичко е допустимо да се издигнеш и с помощта на мозъка си. Само дето става малко по-бавно.
Предложение:
Да намерим най-накрая подобаваща държавна работа най-малко за единия от семейство Лорер, тъй като в противоположен случай ще би трябвало да се разведат и да пробваме да ги оженим за някой еврочиновник. Че то на една депутатска заплата единствено живее ли се..
До свидания!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР